Δεν έχει -τόση- σημασία το πρόσωπο...

Δεν πρέπει να μπερδευόμαστε: δεν έχει τη μεγαλύτερη σημασία το πρόσωπο που ασκεί την εξουσία (π.χ. Παπαδήμος) αλλά ο σκοπός του και τα μέσα που χρησιμοποιεί.
Για παράδειγμα ο άχρηστος για τους Έλληνες Παπανδρέου, έχοντας ως σκοπό την εξασφάλιση των χρημάτων των ξένων τραπεζών και των ξένων κρατών, παρά τις μεγάλες ανοησίες της κυβέρνησής του, πέτυχε σε μεγάλο βαθμό το σκοπό αυτό! [Απλώς έτυχε αυτό να είναι σε βάρος μας, σε βάρος των Ελλήνων, αλλά σκασίλα του(ς)!]
Αν έχει τους ίδιους σκοπούς κι ο Παπαδήμος (ή όποιος άλλος υποδειχτεί από τους δανειστές για την εξασφάλιση των χρημάτων τους ΚΑΙ ΜΟΝΟ), φασκελοκουκούλωσ´ τα!
Εμείς απαιτούμε ικανό πρωθυπουργό που να σκεφτεί το συμφέρον της χώρας του (κι αν χάσουν και οι δανειστές πολλά ή λιγότερα μας βρίσκει παγερά αδιάφορους. Ήδη έχουν κερδίσει αμύθητα ποσά από την Ελλάδα -με τη συμβολή βέβαια και των δικών μας, δημοκρατικά εκλεγμένων, εκπροσώπων, με το αζημίωτο πάντοτε!).
Το μεγάλο μας όπλο άλλωστε το είδαμε με το ανεκδιήγητο αίτημα για δημοψήφισμα (έστω και για τους λάθος λόγους που το ζητούσε): ταράχτηκαν όλοι σε παγκόσμιο επίπεδο!

Σχόλια