Σα δε ντρέπονται οι αγρότες!

Οι αγρότες επιστρέφουν στους δρόμους από τη Δευτέρα
Κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα που θα κορυφωθούν στις 4 Φεβρουαρίου
Οι αγρότες επιστρέφουν στους δρόμους από τη Δευτέρα
Στους δρόμους βγαίνουν και πάλι οι αγρότες από τη Δευτέρα, ξεκινώντας κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα, οι οποίες θα κορυφωθούν στις 4 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη διεξαγωγή της 24ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων «Agrotica» (1-5 Φεβρουαρίου)...

Σα δε ντρέπονται!
Ας αρχίσουν να πληρώνουν κάνα φόρο, αφού ανοιχτούν πρώτα οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί και ελεγχθεί εξονυχιστικά το πόθεν έσχες τους (τεράστιες περιουσίες, πισίνες: από το σύνολο των 1.031.792 ατόμων που δηλώνουν εισοδήματα από αγροτικές επιχειρήσεις, προκύπτει ένα μέσο ετήσιο εισόδημα... 1.578 ευρώ τον χρόνο ή 132 ευρώ τον μήνα! Από αυτούς οι 900.000 εμφανίζουν εισόδημα 815 ευρώ τον μήνα.)
Ας επιστρέψουν τις παράνομες επιδοτήσεις που εισέπραξαν (αυτός ο άθλιος Χατζηγάκης γιατί δεν είναι φυλακή και η περιουσία του όλη γιατί δεν έχει δημευτεί ακόμη;) κατά κανόνα κάνοντας ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ας κοιτάξουν να συνεννοηθούν και να κάνουν συνεταιρισμούς της προκοπής, οι άχρηστοι
Ας φροντίσουν να μορφωθούν, να ενημερωθούν για νέες μεθόδους και τρόπους παραγωγής, να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ.
Ας μας πουν τι έκαναν τα χρήματα των επιδοτήσεων που για χρόνια ελάμβαναν, χωρίς να διορθώνουν και να εκσυγχρονίζουν τίποτα.
Ας σταματήσουν να μας μολύνουν με αλόγιστη χρήση φυτοφαρμάκων (μόνο στην Ελλάδα θα βρει κανείς καταργημένα εδώ και χρόνια επικίνδυνα φυτοφάρμακα).
Ας...
Και μετά ας διεκδικήσουν ουσιαστικά...
Φυσικά χωρίς να κλείσουν κανένα δρόμο.
Απαγορεύεται!!!

Σχόλια