Υποκρισία

Είναι πράγματι μέγιστη υποκρισία να ισχυρίζεται η Γιαννάκου ότι κάνει στους καθηγητές μεγάλη χάρη που τους δίνει τα 105 ευρώ. "Αυτά αντέχει ο προϋπολογισμός".

Και είναι βέβαια χαζομάρα τουλάχιστον η στάση των καθηγητών να μην της απαντούν: Τα 176 ευρώ δόθηκαν από κάποιον χαζό υπουργό σε μια μικρή μερίδα δημοσίων υπαλλήλων. Με δικαστικές αποφάσεις αναγκάστηκε το κράτος να τα δώσει και στους υπόλοιπους και μάλιστα αναδρομικά. Τα 176 και όχι τα 103 ή 105. Μάλιστα για τα 176 ευρώ γίνονταν από το 2002 και κρατήσεις στους καθηγητές, χωρίς να τα έχουν πάρει!!!

Δε συζητάμε λοιπόν γι' αυτά τα χρήματα. Αυτά τα χρωστά και ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ να τα δώσει. Και λέγοντας ένα τραγούδι, θα τα δώσει και αναδρομικά από το 2002, παρά τις ύπουλες και ύποπτες παρελκυστικές πρακτικές της ΟΛΜΕ και πολλών ΕΛΜΕ (Καλά, χρηματίζονται και ενεργούν έτσι;)

Εντωμεταξύ, η ΕΛΜΕ Τρικάλων ήταν ανάμεσα στις 7 που ψήφισαν (μόνο Δ.Σ.) ενάντια στην απεργία. Μιλάμε για καραγκιοζιλίκια!!! Και πότε συνεδρίασε; Στο Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας δεν μάθαμε τίποτα!!!

Σχόλια