Λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου 13χρονο κορίτσι

«ΜΗ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ, μη με σκοτώσετε», έλεγε το κορίτσι λίγο πριν οι 50 και πλέον άνδρες που ήταν συγκεντρωμένοι γύρω του αρχίσουν να το λιθοβολούν. Ο λιθοβολισμός έλαβε χώρα στη Σομαλία και η Διεθνής Αμνηστία ανακοίνωσε χθες πως το θύμα ήταν 13 χρόνων και είχε πέσει θύμα βιασμού. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι επρόκειτο για μια 23χρονη γυναίκα, η οποία είχε δηλώσει ένοχη για μοιχεία ενώπιον ενός ισλαμικού δικαστηρίου.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τη σκηνή στο ΒΒC, με την προϋπόθεση να μην κατονομαστεί. Έριξαν, είπε, το κορίτσι μέσα σε μια τρύπα, την οποία γέμισαν με χώμα ώς τον λαιμό του και μετά άρχισαν να του πετούν πέτρες μέχρι που άφησε την τελευταία του πνοή, μπροστά σε 1.000 και πλέον ανθρώπους. Δεν υπήρχαν κάμερες στον δημόσιο λιθοβολισμό, όμως δημοσιογράφοι εντύπων και του ραδιοφώνου, στους οποίους επετράπη να παρακολουθήσουν την εκτέλεση, είπαν πως το θύμα, η Αϊσά Ιμπραήμ Νταχάλοου ήταν 23 χρόνων. Όμως η Διεθνής Αμνηστία ανακοίνωσε πως πληροφορήθηκε ότι ήταν μόλις 13 χρόνων και πως ο πατέρας της είχε πει πως τη βίασαν τρεις άνδρες. Όταν η οικογένεια προσπάθησε να καταγγείλει τον βιασμό, το κορίτσι κατηγορήθηκε για μοιχεία και συνελήφθη, σύμφωνα πάντα με τη Διεθνή Αμνηστία. Η καταδίκη ενός 13χρονου κοριτσιού για μοιχεία θα ήταν παράνομη, σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο.

Στο γήπεδο

Οι αξιωματούχοι του δικαστηρίου είχαν ανακοινώσει πως η γυναίκα ήρθε σ΄ αυτούς παραδεχόμενη την ενοχή της. Είπαν πως της ζήτησαν αρκετές φορές να αναθεωρήσει την ομολογία της, αλλά εκείνη υπογράμμισε πως ήθελε να τιμωρηθεί σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο και πως άξιζε την τιμωρία αυτή. Όμως ο αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στην εκπομπή «Τoday» του ΒΒC είπε πως έκλαιγε και πως την έβαλαν διά της βίας μέσα στην τρύπα πριν από τον λιθοβολισμό, που έγινε σ΄ ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. «Περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι έφτασαν εκεί», αφηγήθηκε.

«Έπειτα από δύο ώρες, η ισλαμική διοίκηση του Κισμάγιο έφερε την κυρία, η οποία είπε: “Τι θέλετε από μένα;”. Εκείνοι της είπαν: “Θα κάνουμε το θέλημα του Αλλάχ΄. Εκείνη τους είπε: “Όχι, όχι. Μη με σκοτώσετε, μη με σκοτώσετε”. Λίγα λεπτά αργότερα, περισσότεροι από 50 άνδρες τη λιθοβολούσαν».*

Τελικά, έχουν δίκιο όσοι λένε ότι δεν καταγόμαστε από τον πίθηκο! Αποκλείεται τα συμπαθή αυτά ζωντανά να έκαναν τέτοιο έγκλημα (νομίζω μεγαλύτερο κι απ' αυτά του ηλίθιου Μπους -στα τσακίδια!- και των ομοίων του Αμερικανών)

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
να σε ρωτησω κατι: η σελιδα σου vlioras.gr θελει username και password για να δει καποιος τις απαντησεις των θεματων . Που να τα βρω τι να γραψω?
Ο χρήστης eleni1997 είπε…
http://www.thomann.de/gr/line6_spider_iii_15_bundle_1.htm?printable=yes