Διακοπές σε Λονδίνο και Παρίσι

Τα καταφέραμε εν τέλει: πραγματοποιήσαμε το ταξίδι που είχαμε σχεδιάσει σε Λονδίνο και Παρίσι από τις 24-29 Αυγούστου 2009. Ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία!

Διαπιστώσαμε πως με τη βοήθεια του διαδικτύου (και μιας συσκευής GPS που είχαμε μαζί μας!) μπορείς να οργανώσεις τα ταξίδια σου στο εξωτερικό με μεγάλη ευκολία (όχι βέβαια χωρίς κόπο και χρόνο). Τα πάντα (αεροπορικά εισιτήρια, εισιτήρια για το Eurostar -το ταχύτατο τρένο των 300 χλμ./ώρα από το Λονδίνο για το Παρίσι-, ξενοδοχείο, εισιτήρια για μουσεία και θεατρικές παραστάσεις κ.ά.) τα είχαμε κλείσει μέσω Διαδικτύου και μάλιστα σε καλύτερες τιμές!

Περάσαμε υπέροχα! Είδαμε -ή μάλλον ζήσαμε/βιώσαμε- άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς, άλλους τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς...

Νομίζω ότι θα καθίσω να γράψω δυο λόγια στο ιστολόγιο όταν περάσουν κάπως οι εβδομάδες και κατασταλάξουν μέσα μας τα όσα ζήσαμε. Προς το παρόν θα ανεβάσω κάποια βίντεο που τραβήξαμε κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας.







ΥΓ: Δυστυχώς, το youtube αυτόματα κατά τη διάρκεια ανεβάσματος των βίντεο αντιλήφθηκε πως είχα τραγούδια Beatles, Led Zeppelin, Edith Piaf... σαν μουσικό υπόβαθρο στα βίντεο και μου απενεργοποίησε τον ήχο, αναγκάζοντάς με να τα "ντύσω" με μουσικές ελεύθερες πνευματικων δικαιωμάτων που το ίδιο μου πρότεινε!

Σχόλια