#ΤhisIsACoup

—Είναι καλό το νέο μνημόνιο που προτείνει πιεζόμενη από τους γερμαναράδες η ελληνική κυβέρνηση;
—Όχι βέβαια, είναι ΠΟΛΥ χειρότερο.
—Ποιο ήταν το αποτέλεσμα των προηγούμενων μνημονίων για την Ελλάδα;
—Δραματική ύφεση, μείωση του ΑΕΠ, αύξηση του δημόσιου χρέους είτε ως ποσοστό του ΑΕΠ είτε σε απόλυτα μεγέθη, ανεργία, φτωχοποίηση, αυτοκτονίες...
—Και ποιο το αποτέλεσμα για τη γερμανία;
—Τεράστια κέρδη εξαιτίας της ελληνικής κρίσης, αρνητικά επιτόκια, απόλυτη ηγεμονία στην ευρώπη...
—Άρα, ποιος είναι ο στόχος των γερμαναράδων;
—Η διατήρηση της αισχρής αλλά συμφέρουσας γι’ αυτούς υπάρχουσας κατάστασης και φυσικά ο τεράστιος ορυκτός πλούτος της Ελλάδας και η γη της. Έδαφος και υπέδαφος. Και η παραδειγματική τιμωρία της Ελλάδας για την ΗΡΩΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. Η μνησικακία τους είναι απύθμενη και σιχαμερή.
—Και ποια πρέπει να είναι η στάση της Ελλάδας;
—Υπογράφουμε συμφωνία προσπαθώντας να αποφύγουμε όσες περισσότερες παγίδες μπορούμε. Παίρνουμε «ανάσες». Στη συνέχεια κάνουμε ότι την εφαρμόζουμε. Συμμαζεύουμε το κράτος όσο μπορούμε, πατάσσουμε την φοροδιαφυγή, υπογράφουμε συμφωνίες για τα δισεκατομμύρια (πάνω από 600) που βγήκαν σε ξένες τράπεζες (τα μισά τουλάχιστον είναι μαύρα και παράνομα).
Ταυτόχρονα, ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ την συντονισμένη και με ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ γερμαναράδων, ΤΟ ευρώ. Πότε; Μόλις αρχίσουν να αποδίδουν οι -επωφελείς για την Ελλάδα- συμφωνίες για τα πετρέλαια και τον λοιπό ορυκτό πλούτο, που θα έχουμε φροντίσει να κάνουμε (με Αμερικανούς, Ρώσους, Κινέζους, Ισραηλινούς, Τούρκους και όποιον άλλον...)
Μα η συμφωνία που θα υπογράψουμε με τους γερμαναράδες (ποια ευρώπη, με τους γερμαναράδες θα την υπογράψουμε, όχι με τα θλιβερά τσιράκια) δεν μας δεσμεύει; ΚΑΘΟΛΟΥ, όπως έχει αποδειχθεί από τις αρμόδιες επιτροπές του ΟΗΕ για το παράνομο, απεχθές, επονείδιστο, μη βιώσιμο ελληνικό χρέος! Τουναντίον.
Και φυσικά, πάμε στο διεθνές δικαστήριο τους γερμαναράδες για πολλά εγκλήματα ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΜΕΣΗ ΟΣΩΝ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. Δηλαδή, λίγο περισσότερα απ’ όσα είναι το χρέος μας τώρα.
Και να μην ξεχάσουμε και το αυτονόητο εμπάργκο σε γερμανικών συμφερόντων εταιρείες.
Και κάποια στιγμή στο μέλλον προσπαθούμε, όλοι οι λαοί της Ευρώπης, να ξανακτίσουμε το κοινό ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Φυσικά αφήνοντας απ’ έξω τους γερμαναράδες με την εμετική υποκριτική προτεσταντική ηθικότητα-ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ τους. ΕΚΤΟΣ αν ξεσηκωθούν οι ίδιοι ΤΩΡΑ, συνειδητοποιήσουν τι αληταριά φασισταριά καθίκια έχουν να τους εκπροσωπούν και τους ρίξουν με πάταγο στα τάρταρα!

Σχόλια