Τι τραγικό!


Το επίδομα βιβλιοθήκης του ειρηνοδίκη Δ' Τάξης είναι μεγαλύτερο από τον μισθό του πρωτοδιόριστου εκπαιδευτικού!!! Προσοχή: Όχι ο μισθός (που όταν τους ρωτάς, κλαίγονται και σου αναφέρουν μόνο τον βασικό κι όχι τον τελικό). Το επίδομα βιβλιοθήκης των κατώτερων δικαστικών είναι μεγαλύτερο από ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ!

Κι ο σκοπός των ιθυνόντων, που κόπτονται για την ευημερία και την παιδεία, είναι να απολυθούν όσοι εκπαιδευτικοί λαμβάνουν γύρω στα 1000 € και να προσληφθούν στη θέση τους νεότεροι των 500 τόσων €, που μ' αυτό τον μισθό θα πάνε στη Χίο, τον Έβρο και γω δεν ξέρω πού αλλού και θα διδάσκουν, τρώγοντας στις λέσχες του στρατού και στα συσσίτια των απόρων! Και νομίζουν ότι το όλο σύστημα θα δουλέψει!

Απαιτώ -ως κοινωνία, υποθέτω- να λαμβάνουν οι πρωτοδιόριστοι εκπαιδευτικοί, για αρχή, τον σύνολο μισθό ενός ειρηνοδίκη, έστω και Δ' τάξεως· για τους οποίους δεν συζητάν καν για αξιολόγηση και a priori καταδίκη του 80%! (Έτσι ορίζει ο νόμος που ψήφισαν βλάκες, ανίκανοι κι επικίνδυνοι: 80% των εκπαιδευτικών a priori κρίνονται ανίκανοι να ανέλθουν από την Β' βαθμίδα στην Α', 60% από την Γ' στη Β' και πάει λέγοντας!)

Σχόλια